Monika a jej tri detičky

Spolupatričnosť je v dnešnej dobe veľmi cenná. Dúfame, že sa nájdu dobrí ľudia, ktorí by boli ochotní pomôcť Monike a jej trom deťom.

Každý mal svoje detské sny o bezproblémovej rodine, bez hádok, starostí a žijúcej v pokoji. No život sa s nami nemazná a občas vie byť ťažkým. No práve preto, žijeme v spoločnosti, ktorá je ochotná deliť sa, otvárať svoje srdce pre iných, aby zakúšali lásku.

Takýto je aj príbeh Moniky, rozvedenej mladej mamičky, ktorá sa stará o svoje tri zlaté deti, poklady, ktoré dostala od Boha. Začítajme sa teraz do jej príbehu.

Príbeh

Monika je 31. ročná rozvedená slobodná mamička, ktorá vychováva tri malé deti. Syna Danka, ktorý má 9 rokov, 7. ročného Adamka a 4. ročnú Sašku. Najstarší Danko má mentálne postihnutie a špecifický autizmus, navštevuje špeciálnu základnú školu. Jeho mladší brat Adamko je taktiež autista a trpí duševnými traumami. Ich sestrička Saška, navštevuje špeciálnu materskú škôlku, kvôli poruche emotivity, spánku a traumy.

Monika nepracuje, pretože je na predĺženej rodičovskej dovolenke. Spolu bývajú v prenajatom 2. izbovom byte v Banskej Bystrici, s ktorým jej finančne pomáhajú rodičia, ako aj so starostlivosťou o deti.

Naše spoločenstvo Misia De Paul sa jej rozhodlo pomáhať so základnými potravinami, ktoré sú pre ňu a jej tri deti veľkou pomocou.

Keďže Adamko má bezlaktózovú diétu, potrebuje špeciálne potraviny, ktoré sú v dnešnej dobe cenovo drahšie.

Život plynie, ale je dôležité sa nevzdať a kráčať ďalej.

Všetkým, ktorí sa zapájate do naších aktivít zo srdca ďakujeme a modlíme sa za vás.

Ak by ste vedeli a mohli pomôcť, budeme radi ak sa nám ozvete na email, alebo instagram.

ĎAKUJEME!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *